« terug naar vorige pagina

Nieuws

LANDELIJK TEKORT GRIEP- EN PNEUMOKOKKENVACCINATIES

Door een landelijk tekort (vanwege de grote vraag naar griep- en pneumokokkenvaccinaties) kunnen wij vooralsnog dit jaar geen griep en/of pneumokokkenvaccinaties meer geven. Meer hier over leest u in deze brief , die in de week van 26 oktober wordt bezorgd bij al onze patiënten die bij de eerste vaccinatieronde (5-9 oktober) geen vaccinaties hebben ontvangen.

CERTIFICAAT BEHAALD

MC Molenaar is sinds begin 2018 gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm voor de zorg: NEN-EN 15224:2017. Op 7 mei 2020 werd de praktijk gecontroleerd door DEKRA, een zogenaamde externe audit. Aan het einde van de dag bleek dat alle onze processen op orde zijn. Ons certificaat wordt weer verlengd!  

Op dit moment zijn er in Nederland al ruim vijftig organisaties in de zorg- en welzijnssector gecertificeerd op basis van de eisen gesteld in NEN-EN 15224.  Deze Europese norm is gericht op eisen voor zorgprocessen. Wat betekent dit? MC Molenaar is voortdurend gericht op het leveren van goede patiëntenzorg. Wat goede zorg is wordt bepaald aan de hand van 11 kwaliteitskenmerken, die zijn opgesteld door de WHO. Deze kenmerken komen terug in de eerder genoemde norm NEN-EN15224.

Zie ook onder: ‘Meer informatie’  

 

WIJ ZIJN VERHUISD!

Medisch Centrum Molenaar vindt u aan het Zoomwijckplein 15, op de 1e etage (lift aanwezig). Apotheek Zoomwijck, fysiotherapie Geensen en een prikpost van Star-SHL zijn op de begane grond gevestigd. 

Ons nieuwe en moderne centrum, gelegen in het hart van Zoomwijck, is klaar voor de toekomst. Wij streven naar continue, integrale en persoonlijke huisartsenzorg, volgens de richtlijnen van onze beroepsgroep. Verder staan wij voor een open, toegankelijke en goed bereikbare praktijk, met aandacht voor de individuele patiënt. Kwaliteit, veiligheid en doelmatigheid zijn de kernwaarden van onze organisatie.

 

Wachtkamer oranje (Deijl, Hendriks & van Noort) en wachtkamer blauw (Evertse & van der Waal)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


NIEUWE WAARNEMER

Per 1 oktober 2018 werkt dokter de Groot voor praktijk Hendriks (maandag) en Deijl (donderdag en vrijdag)

Wij heten haar  van harte welkom in ons team!


NIEUWSBRIEVEN ALERIMUS

Alerimus brengt nieuwsbrieven uit over de nieuwbouw; hierin leest u van alles over het nieuwe gebouw, de Open Waard en andere weetjes. U vindt ze hieronder:

Verhuis Nieuwsbrief Alerimus/Open Waard

Verhuis Nieuwsbrief Alerimus/Open Waard 2