« terug naar vorige pagina

Nieuws

Nieuwe dokter – 1-2-2022

Per 1 februari 2022 werkt dokter Muizer op vrijdag in de praktijk van dokter van Noort
 

Praktijkovername door dokter de Groot – 1-1-2022

Per 1 januari 2022 is de praktijk van dokter Hendriks overgenomen door dokter de Groot. Zij werkt reeds enkele jaren in MC Molenaar, dus mogelijk kent u haar inmiddels. Haar werkdagen zullen maandag, donderdag en vrijdag zijn. Dinsdag en woensdag werkt dokter Hendriks in haar praktijk. Vanaf nu moet u aan uw behandelend arts in het ziekenhuis of fysiotherapeut de naam van dokter de Groot doorgeven.
 
 

Dokter Hendriks en dokter de Groot gaan meer samenwerken – 1-6-2021

Dokter Hendriks en dokter de Groot gaan meer samenwerken. De rollen draaien om: per 1 januari 2022 zal dokter de Groot de praktijk overnemen en dokter Hendriks zal bij haar werken.

De naam zal Praktijk de Groot worden. Voor u als patiënt verandert er weinig. U blijft beide voor u bekende dokters zien.

De aankomende maanden zijn een overgangstijd. Vanaf juni 2021 werkt dokter de Groot op maandag, donderdagochtend en vrijdag en dokter Hendriks op dinsdag en woensdag.

Pas NA 1 januari 2022 moet u aan uw behandelend arts in het ziekenhuis of fysiotherapeut de naam van dokter de Groot doorgeven.

 

AFSCHEID ANJA – 1-2-2021

Na achttien jaar werken voor de praktijken van Evertse en van der Waal heeft Anja van der Laan besloten te stoppen. Per 1 maart 2021 stopt zij als praktijkassistente bij Medisch Centrum Molenaar. In de loop van de jaren hebben er veel veranderingen in de huisartsenpraktijk plaatsgevonden. Anja kan dit nu met een gerust gevoel overdragen aan haar collega’s. Het patiënt contact gaat zij zeker missen. Wij willen Anja uiteraard bedanken voor haar inzet en wensen haar het beste voor de toekomst.

 

Uw medische gegevens thuis bekijken. Hoe doet u dat? – 1-5-2020

Vanaf 1 juli 2020 heeft u als patiënt wettelijk recht op elektronische inzage en afschrift van uw eigen medisch dossier. Om de online inzage te realiseren is het programma OPEN van InEen, LHV en NHG opgericht om huisartsen te helpen bij het veilig online delen van medische gegevens met patiënten.

Alles wat u moet weten leest u onder het hoofdstuk ‘Uw dossier inzien’ bovenaan deze website. 

 

CERTIFICAAT BEHAALD – 8-5-2020

MC Molenaar is sinds begin 2018 gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm voor de zorg: NEN-EN 15224:2017. Op 7 mei 2020 werd de praktijk gecontroleerd door DEKRA, een zogenaamde externe audit. Aan het einde van de dag bleek dat alle onze processen op orde zijn. Ons certificaat wordt weer verlengd!  

Op dit moment zijn er in Nederland al ruim vijftig organisaties in de zorg- en welzijnssector gecertificeerd op basis van de eisen gesteld in NEN-EN 15224.  Deze Europese norm is gericht op eisen voor zorgprocessen. Wat betekent dit? MC Molenaar is voortdurend gericht op het leveren van goede patiëntenzorg. Wat goede zorg is wordt bepaald aan de hand van 11 kwaliteitskenmerken, die zijn opgesteld door de WHO. Deze kenmerken komen terug in de eerder genoemde norm NEN-EN15224.

Zie ook onder: ‘Meer informatie’  

 

WIJ ZIJN VERHUISD! – 15-10-2018

Medisch Centrum Molenaar vindt u aan het Zoomwijckplein 15, op de 1e etage (lift aanwezig). Apotheek Zoomwijck, fysiotherapie Geensen en een prikpost van Star-SHL zijn op de begane grond gevestigd. 

Ons nieuwe en moderne centrum, gelegen in het hart van Zoomwijck, is klaar voor de toekomst. Wij streven naar continue, integrale en persoonlijke huisartsenzorg, volgens de richtlijnen van onze beroepsgroep. Verder staan wij voor een open, toegankelijke en goed bereikbare praktijk, met aandacht voor de individuele patiënt. Kwaliteit, veiligheid en doelmatigheid zijn de kernwaarden van onze organisatie.

 

Wachtkamer oranje (Deijl, Hendriks & van Noort) en wachtkamer blauw (Evertse & van der Waal)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


NIEUWE WAARNEMER – 1-09-2018

Per 1 oktober 2018 werkt dokter de Groot voor praktijk Hendriks (maandag) en Deijl (donderdag en vrijdag)

Wij heten haar  van harte welkom in ons team!